LJETNA BOMBA

Romano otkrio da novi velikan prati Joška Gvardiola: Hrvat će biti najskuplji stoper u povijesti

Joško Gvardiol
Annegret Hilse/REUTERS
23.02.2023.
u 08:58

20-godišnji Gvardiol postao je najmlađi hrvatski nogometaš koji je zabio u nokaut fazi Lige prvaka i naslijedio Marka Pjacu

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol sinoć je protiv Manchester Citya odigrao briljantnu utakmicu te bio najzaslužniji što su bikovi iz Leipziga osigurali remi pred uzvrat na Etihadu. Gvardiol je pogotkom u završnici pružio nadu svojoj momčadi u senzaciju i prolazak u četvrtfinale Lige prvaka.  Najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano objavio je kako osim Chelseaja i Citya, vatrenog stopera želi i drugi engleski velikan, riječ je o Liverpoolu. 

- Posebno treba obratiti pozornost na Gvardiola. Jako je puno interesa oko njega. Love ga mnogi top klubovi, uključujući naravno Chelsea koji ga je htio prošlog ljeta, kao i Manchester City, no sada je u igri i Liverpool. Poslali su svoje skaute na utakmice Leipziga više puta u zadnjih nekoliko mjeseci i ne puštaju ga iz vida.

 

 

- Sigurno je samo da će Gvardiol nakon tog transfera biti najskuplje plaćeni stoper u povijesti nogometa. Leipzig ga želi učiniti takvim i nema sumnje da će u tom uspjeti. To i je ključan dio priče jer će mnogi klubovi pokleknuti na odšteti - napisao je Romano. 

Nagađa se da će ljetni transfer iznositi oko 120 milijuna eura, iznos je to koji premierligaši svakako mogu platiti, ali nemojmo iz utrke još otpisati madridski Real

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?