IVAN RAKITIĆ

'Roditelji nisu večerali da bi bratu kupili loptu. Otišli su iz Hrvatske zbog stanja u Jugoslaviji'

Ivan Rakitić
MASSIMO PINCA/REUTERS
12.05.2023.
u 08:06

Sjajni Raketa zadužio je hrvatski nogomet nastupima na ruskom Mundijalu 2018. godine

Sevilla i Ivan Rakitić imali su dosta turbulentnu sezonu koja na kraju može završiti uspješno ukoliko osvoje Europsku ligu gdje su pravi majstori. Ostanak u La Ligi više nije upitan, mogu mirno čekati završetak prvenstva, dok se u Europskoj ligi bore za finale protiv talijanskog Juventusa.

Osvajač srebrne medalje u Rusiji, Ivan Rakitić, otkrio je i neke nepoznate detalje o svom djetinjstvu.

- Mogu reći da sam bio jako, jako sretno dijete, ali, naravno, moji su roditelji tada, zbog situacije na Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji, napustili Hrvatsku i potražili bolji život u Švicarskoj - rekao je Rakitić i otkrio:

- Sjećam se da moji roditelji ponekad nisu večerali da bi bratu mogli kupiti novu loptu, nove kopačke. Oni su se uvijek borili nas, a istina je da sam imao jako sretno djetinjstvo - kazao je član Seville pa zaključio:

- Sada vidim svoje kćeri, koje imaju jako lijep život, mogu si priuštiti da ih odvedem u Disneyland kad god požele, da im priredim lijepu zabavu kod kuće s prijateljima za njihove rođendane, što moji roditelji nisu mogli, ali bio sam jako sretan, a to je najvažnije. Dali su mi obrazovanje koje nastojim sa suprugom prebaciti našim curama. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije