nogomet

Rijad Kobiljar ipak ostaje, stigao So So, ozlijedio se i Luka Anković

09.02.2018.
u 08:35

Poslije uzbuđenja vezanih uz nogometni turnir Memorijal Andrije Ankovića, premijerligaš GOŠK vratio se u turbulentnu svakidašnjicu. Problemi Gabeljana počeli su početkom bazičnih priprema u Međugorju.

Brojne ozljede

Odmah u startu ozlijedio se stoper Darko Đajić, a kulminacija je uslijedila na kraju, kada se ozlijedio i drugi stoper Dino Deak. Nakon povratka u Gabelu, u bezazlenom sudaru stradala je i njihova eventualna zamjena, mladi Zvonimir Dalmatin, koji je slomio nosnu kost. U međuvremenu na operaciji meniskusa završio je drugi vratar Brkić.

Kulminacija je uslijedila uoči prve utakmice nogometnog turnira u Gabeli, kada su zastupnici Rijada Kobiljara treneru Feđi Dudiću priopćili da u ekipu ne stavlja GOŠK-ova “poslovođu”, koji je inače na posudbi iz Zrinjskog, zbog prelaska u ljubljansku Olimpiju. Nevoljama tu nije bio kraj, jer se na treningu nakon turnira ozlijedio i Luka Anković, mladi kapetan “lavova”.

Uglavnom, umjesto mirnih priprema za sezonu, u GOŠK-u su morali posegnuti za interventnim mjerama. Uoči samog turnira angažiran je Tarik Isić, bivši nogometaš Čapljine, dok je iz sarajevskog Željezničara stigao Dino Hasanović.

Reprezentativac S. Koreje

U međuvremenu u Gabeli su riješili situaciju oko Kobiljara koji će nositi GOŠK-ov dres i u nastavku prvenstva, a zahvaljujući razumijevanju Zrinjskog, čiji je igrač, na Podavalu je stigao So Hyon-uk, popularni So So, reprezentativac Sjeverne Koreje. Međutim, kad je izgledalo da su problemi riješeni, ozlijedio se mladi kapetan Luka Anković.

- Prate nas problemi, i to ne mali, naglašava predsjednik Lujo Ilić, te objašnjava:

- Ozljeda za ozljedom kod važnih igrača. Svi su važni, samo je za neka mjesta teže naći zamjenu. To opet stvara novi problem – gomilanje igrača koje treba platiti. Odjednom imamo niz problema na koje nismo računali, a prvenstvo je pred vratima - zabrinut je predsjednik Ilić koji kaže da strahuje od novih ozljeda. Inače, tijekom vikenda Gabeljani će imati provjeru protiv Travnika.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije