MZ Čapljina

Repriza prošlogodišnjeg finala Šuškovo Naselje – Čeljevo

12.08.2016.
u 11:00

Šuškovo Naselje i Čeljevo igrat će i u finalu ovogodišnje Lige mjesnih zajednica Čapljine. Finalisti su teškom mukom nakon izvođenja šesteraca, u obje utakmice, stigli do kraja ovogodišnje lige. Rezultati, Šuškovo Naselje – Čapljina 2 5:3, u regularnom dijelu bilo je 2:2 u prvoj, te Čeljevo – Zvirovići/Prćavci 4:3, u regularnom dijelu susret je završen neodlučno 1:1, u drugoj utakmici.

Silovit početak

U prvoj polufinalnoj utakmici Čapljina 2 počela je silovito, pogocima Marka Prce i Mladenka Džebe povela 2:0, kontrolirala igru, međutim, to je trajalo koliko i svježina, petnaestak minuta. Potom na scenu stupaju malonogometaši Šuškova, Leon Kozarić do poluvremena smanjuje, a u nastavku Toni Nikolić poravnava. U izvođenju šesteraca prisebniji su bili igrači Šuškova koji pogađaju bez pogreške, dok udarni igrač Čapljine 2 Luka Putica, u drugoj seriji, promašuje i tako odlučuje pobjednika.

Slično je bilo i drugo polufinale, samo što je dalje prošla ekipa koja je bolje startala – Čeljevo. Nošeni gromoglasnim navijanjem Čeljevčani su preko Ivana Krneževića poveli već u petoj minuti, međutim do kraja poluvremena Zvirovići/Prćavci pogotkom Josipa Brajkovića poravnavaju i propuštaju nekoliko izglednih prilika. U nastavku Zvirovići/Prćavci ne koriste čak ni igrača više, nakon isključenja nervoznog Darija Mustapića. U izvođenju šesteraca tragičar je bio prvi strijelac turnira Josip Brajković, čiji šut u trećoj seriji vratar Čeljeva Draženko Jurković skreće u aut.

(Pre)visoka pobjeda

Polufinalnu večer Lige mjesnih zajednica Čapljine otvorila je utakmica za treće mjesto omladinske lige Grabovine – Dretelj, koja je završena s neočekivanih 9:1. Najučinkovitiji u pobjedničkom sastavu s tri pogotka bio je Adrijano Jelčić, dok je Petar Falak postigao počasni pogodak za Dreteljane koji su tako četvrti, dok su Grabovine treće.

Finalni program je večeras, a otvorit će ga finale omladinske lige Čapljina 1 – Čeljevo u 19.50, potom će od 20.50 susret za treće mjesto igrati Čapljina 2 – Zvirovići/Prćavci, a finale Šuškovo Naselje – Čeljevo najavljeno je za 21.30 sati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije