TRANSFERI

Real odbio dvije ponude od 150 milijuna eura za mladu nadu

Reuters/Pixsell
26.05.2018.
u 15:09

Chelsea želi Icardija te nudi 40 milijuna eura i Moratu, dok će prvo pojačanje Emeryja u Arsenalu biti Lichtsteiner

Real Madrid odbio je dvije ponude engleskih klubova za krilnog napadača Marca Asensija (22) vrijedne 150 milijuna eura, objavio je njegov menadžer. 

- Real je dobio dvije ponude za Asensija, svaka je bila vrijedna 150 milijuna eura, ali su ih odbili. Ne mogu vam reći o kojim se klubovima radi, već samo da je riječ o engleskim momčadima - kazao je Asensijev menadžer za jednu španjolsku radio postaju.   Engleski mediji nagađaju da su to bile ponude Manchester Uniteda i Chelseaja.  

Asensio je 2014. prešao iz Mallorce u Real Madrid, a u zadnje dvije sezone upisao je 90 nastupa i zabio je 21 gol za Real s kojim ga ugovor veže do ljeta 2023. godine, a odštetna klauzula iznosi čak 700 milijuna eura.

Chelsea želi Icardija te nudi 40 milijuna eura i Moratu

Iako ga je argentinski izbornik izostavio sa popisa za predstojeće Svjetsko prvenstvo, napadač Intera Mauro Icardi (25) bit će vrlo tražen ovoga ljeta na nogometnom tržištu. Već ranije za njega su interes pokazali Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Bayern i Paris Saint-Germain, a sada se u utrku uključio i Chelsea, koji za Icardija nudi 40 milijuna eura i španjolskog napadača Alvara Moratu, objavili su u subotu britanski mediji.  

Odštetna klauzula u Icardijevom ugovoru iznosi 110 milijuna eura, a Inter je 2013. godine Sampdoriji za njega platio samo 6,5 milijuna eura.  

U zadnje dvije godine Icardi je zabio 45 golova, od čega 29 u nedavno završenoj sezoni.

Lichtsteiner prvo pojačanje Arsenala

Stephan Lichtsteiner, kojemu ovog ljeta ističe ugovor sa Juventusom, trebao bi karijeru nastaviti u Arsenalu, objavili su u subotu britanski mediji. Arsenal Lichtsteineru nudi višegodišnji ugovor i trebao bi postati prvo pojačanje "topnika" pod vodstvom novog trenera Unaija Emeryja. 

Lichtsteiner je karijeru počeo u Grasshopperu, a potom je igrao za Lille i Lazio, a u Juventusu je od 2011. godine. Sa Juveom je sedam puta bio talijanski prvak, te je dva puta izgubio finale Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?