HRVATSKI KAPETAN

Reakcija Modrića na remi: Mlako i mlitavo smo ušli u drugo poluvrijeme, griješili smo

Luka Modrić
Matija Habljak/PIXSELL
26.03.2023.
u 09:47

Modrić je nakon iznenađujućeg remija protiv reprezentacije Walesa u prvom kolu kvalifikacija iskazao razočaranost, ali i podignuo glavu gore uoči idućih ogleda

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je veliko iznenađenje na otvaranju Kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine remiziravši s reprezentacijom Walesa 1:1.

Taman nakon što je u trećoj minuti u sudačkoj nadoknadi susreta iz igre izašao kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, Hrvatska je primila pogodak i Poljud je utihnuo. Modrić je nakon susreta iskazao razočaranost, ali i podignuo glavu gore uoči idućih ogleda.

- Šteta, po svemu prikazanom zaslužili smo pobjedu, ali nogomet je takav. Kad ne iskoristiš svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu, vratilo nam se na loš način. Ali nema veze, idemo dalje. Čeka nas teška utakmica u utorak - rekao je Modrić pred novinarima na Poljudu.

Hrvatska je, prema mišljenju kapetana Luke Modrića, stala u drugom dijelu.

- Da, dosta mlako smo ušli, mlitavo. Griješili smo u dodavanjima. Puno olako izgubljenih lopti, a oni nam nisu stvarali pritisak. Prelagano smo im davali te aute gdje su oni jedinu opasnost stvarali, pogotovo s desne strane. Teško je izgubiti dva vrlo važna boda, a zaslužili smo pobijediti - istaknuo je kapetan hrvatske reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije