tražen

Rat oko Morate: Želi ga Real, ali i Ancelotti koji ga je prodao

Morata
30.03.2016.
u 11:30

Španjolski napadač Alvaro Morata tražena je roba. Čelnici Reala pretpostavljali su da će se prilično dobro razviti kada je kao 21-godišnjak odlazio iz Madrida. Zato su i stavili opciju prvokupa u ugovor prilikom transfera u Juventus.

'Kraljevi' tako prvi mogu otkupiti Moratu od 'stare dame' za 30 milijuna eura. Prema pisanju španjolskih medija, Real planira otkupiti napadača i iskoristiti ga kao dio transfera za Dortmundova napadača Peirrea-Emericka Aubameyanga . Kada se zbroji iznos od 70 milijuna eura, koliko je Real spreman dati za Aubameyanga, i vrijednost Morate, dolazimo do sume od 100 milijuna eura. Prilično velik novac za gabonskog napadača.

No Real nije jedini koji želi Moratu. I Bayern je zainteresiran za njega, točnije Carlo Ancelotti . Alvaro je napustio Real upravo za vrijeme Ancelottijeve 'vladavine' u Madridu, a sada bi se ponovo mogao naći pod vodstvom Talijana. Bayern je spreman ponuditi Mehdija Benatiju u zamjenu za usluge španjolskog napadača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije