NA POPISU ŽELJA

Rakitiću otvorena vrata Teatra snova, doziva ga engleski velikan!

Reuters/Pixsell
01.03.2019.
u 15:52

Osim Rakitića, na popisu želja Unitedova trenera su braniči Aaron Van-Bissaka iz Crystal Palace i Khalidu Koulibali iz Napolija.

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Barcelone Ivan Rakitić velika je želja trenera Manchester Uniteda Norvežanina Ole Gunnara Solskjaera, pišu engleski mediji.  

Solskjaer će gotovo sigurno ostati trener Uniteda na duži period i zato je već upravi kluba dostavio listu potencijalnih pojačanja, tvrde. 

Navodno će Rakitića Barcelona pustiti na Old Trafford nakon dolaska Frankija de Jonga, igrača Ajaxa koji igra na njegovoj poziciji, ističe Talksport. 

United već duže vremena nema kreativca u vezi, a norveški trener vjeruje da bi Rakitić bio pravi izbor. Hrvatski reprezentativac je nedavno izjavio da želi ostati u Barceloni u koju je došao 2014. godine. 

Osim Rakitića, na popisu želja Unitedova trenera su braniči Aaron Van-Bissaka iz Crystal Palace i Khalidu Koulibali iz Napolija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?