BARCELONA

Rakitićev status u momčadi mogao bi se nakon ovih riječi promijeniti

Igor Kralj/Pixsell
08.02.2020.
u 13:15

Hrvatski reprezentativac je prošle sezone bio igrač s najviše odigranih minuta za Barcelonu, a onda je iznenada pao u drugi plan

Rakitić je imao teško razdoblje s Valverdeom, ali sad se trener promijenio. No ne mogu ja određivati koliko će tko igrati. Cijenimo ga i nismo ni s kim razgovarali o njegovom potencijalnom odlasku - rekao je Eric Abidal, sportski direktor Barcelone.

Abidal je u razgovoru za Mundo Deportivo objasnio situaciju s Ivanom koji razmišlja o odlasku s Nou Campa.

- Izjavio je da planira otići, pa je na kraju ostao u Barceloni. Izgleda da je Ivan trenutačno zadovoljan - rekao je Eric Abidal.

U Barceloni je prije nekoliko dana održan sastanak s Abidalom na kojem se odlučivalo o njegovom statusu u klubu, sukobu s igračima i izlasku iz krize. 

U ljetnom prijelaznom roku na Nou Camp je stigao Frenk de Jong, pa je hrvatski reprezentativac završio na klupi, a nerijetko je bio i na tribini.

Ivan Rakitić je prošle sezone bio igrač s najviše odigranih minuta za Barcelonu, a onda je iznenada pao u drugi plan.

- Nisam to zaslužio. Više toga mi se nije svidjelo. To znaju oni koji donose odluke, a znamo i mi. Ponekad moraš prihvatiti stvari koje ne razumiješ i gledati prema naprijed - rekao je nedavno Ivan Rakitić i dodao:

- Za klub mora biti najbolje ono što je najbolje za igrače. Nismo ovdje kako bismo se šalili.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije