Barcelona - Deportivo

Rakitić zabio golčinu s 20 metara, Barca ispustila 2:0!

Ivan Rakitić
12.12.2015.
u 18:11

Ivan Rakitić pogodio je s 22 metra u donji kut svoj prvi gol sezone, za vodstvo Barcelone protiv Deportiva 2:0! No, Barca je ispustila dva boda, baš kao i lani protiv istog suparnika!

Barca je, dakako, rano počela pritiskati, Suarez je imao šansu u prvoj akciji, ali i Deportivo je prijetio, pa je Jonathan promašio veliku šansu nakon što Pique nije uspio očistiti jedan ubačaj. Messi je pokušao iz slobodnog udarca prvi put - nije prošlo. Pa su promašili i Iniesta i Suarez, da bi Messi pogodio krasno iz slobodnog udarca u 39. minuti za 1:0! Još jednom: kad ne ide iz igre, Messi riješi stvar!

Barca je u prvom dijelu imala čak deset udaraca. Da bi u 62. minuti Rakitić povukao s loptom, namjestio se za udarac i opalio za 2:0!

Na 2:1 smanjio je Lucas Perez u 77. minuti, i to koju minutu nakon što mu gol nije priznat. Gosti su povjerovali u iznenađenje, jer i prošle su sezone stigli zaostatak 2:0 na 2:2 na Nou Campu. I to se i dogodilo! U 86. minuti zabio je Bergantinos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije