Barcelona razbila Celtu

Rakitić: Uz Enriquea smo 100%, idemo po čudo protiv PSG-a

Ivan Rakitić
05.03.2017.
u 07:11

Ivan Rakitić je pogodio iz zaleđa, a nada se da je njegova momčad protiv PSG-a spremna za čudo

Barcelona je s 5:0 razbila Celtu i tako na najbolji mogući način najavila utakmicu protiv PSG-a u kojoj moraju nadoknaditi 0:4 iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Jedan od strijelaca bio je i Ivan Rakitić, koji je pogodio iz zaleđa, a nada se da je njegova momčad protiv PSG-a spremna za čudo, piše Goal.

"Jedva čekamo taj PSG. Hvala navijačima na današnjoj podršci, a možemo obećati da ćemo dati sve na terenu od prve do zadnje minute protiv Parižana. Idemo po to čudo", rekao je Rakitić te dodao da je momčad uz trenera Luisa Enriquea koji je najavio odlazak na kraju sezone.

"Mi smo 100% uz Enriquea unatoč tome što je najavio odlazak na kraju sezone. Vjerujemo mu i nije se puno toga promijenilo nakon odluke."

Modrić ispraćen ovacijama! Zidane: Neobično je kad ti protivnik plješće, ali Luku svi vole

Za kraj se Rakitić osvrnuo i na pobjedu protiv Celte.

"Bili smo jako dobri od prve do zadnje minute, držali visoki intenzitet protiv momčad koja nam je znala raditi probleme i protiv koje je uvijek teško. Moramo nastaviti ovako."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije