SVI UZ VATRENE

Rakitić oduševljen: Ovo je nevjerojatno, uz nas je bilo 100 milijuna Hrvata!

Reuters/Pixsell
15.07.2018.
u 21:20

- Tužni smo jer smo bili jako blizu. U dobrom dijelu utakmice bili smo bolja momčad. Nije slučajno što kiša pada jer je i nebo plakalo - rekao je Rakitić

Hrvatska je osvojila drugo mjesto nakon što je u finalu Svjetskog prvenstva s 4:2 izgubila od Francuske. 

- Tužni smo jer smo bili jako blizu. U dobrom dijelu utakmice bili smo bolja momčad. Nije slučajno što kiša pada jer je i nebo plakalo. Večeras svi bili uz Hrvatsku, uz nas je bilo 100 milijuna Hrvata. To je nevjerojatno i moramo biti ponosni jer smo učinili da se svi zaljube uz naš nogomet. No, treba čestitati Francuzima na zlatu. Ponosni smo i jedva čekamo da sutra dođemo u Zagreb - rekao je Ivan Rakitić i dodao: 

- Do trećeg gola smo bili daleko bolji. Iz tri udarca su nam zabili četiri gola. Neka nogomet nema pravila. Nadam se da će Hrvatska jednog dana doći do zlata. 

Utakmicu je prokomentirao i Dejan Lovren.

- Nemamo za čim žaliti. Dali smo sve od sebe, poginuli smo na terenu. Nismo odustali ni kad je bilo 4:1. Nažalost, netko mora izgubiti. No, moramo biti ponosni na sve što smo napravili. Narod je to prepoznao i ovo je bio veliki gušt. Ovo je veliko priznanje za sve nas - rekao je Lovren i dodao:

- Glavu gore, po meni smo pobjednici. Mi smo držali loptu u nogama i igrali lijepi nogomet. No, to je bila francuska taktika, znali su što žele.

Sutra je doček u Zagrebu.

- Naravno da se veselimo, želimo vidjeti svoje ljude i svoj narod - zaključio je Lovren.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije