Nogomet

Rakitić: Messi i Suarez mi nisu bili najbliskiji, ali ih poštujem

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
20.09.2020.
u 15:57

Nakon velikih problema u Barceloni, Ivan Rakitić odlučio se za odlazak i povratak u svoju Sevillu. Turbulentnih nekoliko mjeseci u velikom španjolskom klubu dovelo je i velikog Lea Messija na korak do odlaska iz kluba, ali on je zbog enormno velike klauzule bio primoran ostati u kubu još ovu sezonu.

Rakitić je odmah preuzeo kapetansku traku u Sevilli i za 'El Desmarque' iskreno progovorio o nekim stvarima iz Barcelone, prenosi sportklub.hr.

"Rekao sam svoju stranu. S njima nikad nisam imao bliski prijateljski odnos, ali vjerujem da je to jako teško u grupi od 23 ili 24 igrača. Moji najbliskiji prijatelji bili su Andres Iniesta, Ter Stegen, Boateng i Junior Firpo", rekao je Rakitić, pa nastavio: "Ali jako poštujem i Messija i Suareza, bili su mi suigrači šest godina i jako su važni igrači. Na terenu smo jako dobro funkcionirali i jako ih poštujem. Tijekom 'lockdowna' u vrijeme korone svi smo bili jako bliski, gotovo pa susjedi. Zahvalan sam im na tome kako su me tretirali tijekom godina."

Zanimljive izjave Rakitića kojem sada slijede nova dokazivanja u klubu koji ga je lansirao među zvijezde...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije