Liga prvaka

Rakitić jasno poručio: Srušit ćemo Juventus kao i PSG!

rakitic
Getty Images
16.04.2017.
u 09:31

"Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta," rekao je Ivan Rakitić

Barcelona je s 3:2 pobijedila Real Sociedad uoči uzvrata protiv Juventusa. Pred svojim će navijačima morati nadoknaditi tri pogotka zaostatka ako žele u polufinale Lige prvaka.

"Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta," rekao je Ivan Rakitić za Movistar +.

"Real Sociedad je odigrao jako dobru utakmicu, zbog toga je ova pobjeda teško izborena. Moramo nastaviti s pobjedama, ovakve utakmice nam daju dodatnu snagu."

Zanimljivo je da je na Nou Campu Sociedad imao veći posjed lopte od Barce, a to se ne događa često.

"Oni su momčad koja ima izraženu osobnost i žele loptu. Imali smo priliku postići još nekoliko golova, ali utakmica ja bila dobra," dodao je Rakitić pa priznao da u Barci ipak nije sve bajno, prenosi Goal.

"Istina je da moramo popraviti neke stvari, ali sretni smo zbog pobjede, moramo nastaviti u istom ritmu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije