hrvatski reprezentativac

Rakitić: Barcelona je kompaktnija bez Neymara, a možemo biti još bolji

Getty Images
01.12.2017.
u 08:30

Iako su prošla gotovo četiri mjeseca otkako je Neymar u transferu vrijednom 222 milijuna eura Barcelonu zamijenio PSG-om, još uvijek se njegovo ime povezuje s katalonskim klubom.

Posljednji je o njegovom odlasku govorio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je rekao kako je Barcelona uravnoteženija momčad otkako je Neymar otišao, piše Goal.

"Činjenica je da smo igrali atraktivniji nogomet kada je Neymar bio s nama i da nam sada možda nedostaje malo te atraktivnosti koje brazilski igrači nose u sebi, ali smo od njegova odlaska definitivno uravnoteženija momčad i za sada nam ide dobro."

Rakitić je također rekao kako bi Neymara rado vratio u Barcu:

"Da imam čarobni štapić, odmah bih ga vratio u Barcelonu. On je tip igrača kojeg svaka momčad želi imati i zaista bih bio sretan da je ostao s nama."

Međutim, Rakitić je rekao kako to nije realno te da treba govoriti o onome što se trenutno događa:

"Promijenili smo stil igre te smo sada podjenako dobri i u napadu i u obrani. Bez obzira što osvajamo puno bodova, još uvijek ima mjesta za napredak i nadam se kako ćemo nastaviti napredovati kako se sezona bude bližila kraju", zaključio je Rakitić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?