Španjolski tenisač

Rafael Nadal još nije počeo trenirati

Rafael Nadal
12.04.2022.
u 17:52

Španjolski tenisač Rafael Nadal još se uvijek nije vratio na teniske terene nakon što je uzeo stanku od tenisa poslije izgubljenog finalnog meča na ATP turniru u Indian Wellsu.

Tom je prilikom poražen od Taylora Fritza što mu je ujedno bio premijerni poraz u 2022. godini. Nakon meča Nadal je govorio kako je imao problema s disanjem i bolovima, a kasnije je ustanovljeno kako mu se dogodio prijelom rebra.

Odmah je bilo poznato da će Nadal preskočiti turnire u Miamiju i Monte Carlu, a sada je postalo poznato i kako osvajač ovogodišnjeg Australian Opena neće sigurno igrati na zemljanom turniru u Barceloni.

O datumu njegovog povratka još se ništa ne zna, pogotovo iz razloga što Nadal još nije počeo trenirati. Trenutačno se kao realne opcije čine ili povratak tenisu na turniru u Madridu (od 1. svibnja) ili u Rimu (od 8. svibnja).

Dakako, Nadal će pokušati napraviti sve u svojoj moći kako bi bio potpuno spreman za Roland Garros gdje bi lovio svoju 22. Grand Slam titulu u karijeri. Podsjetimo i kako je Španjolac osvojio rekordnih trinaest titula u Roland Garrosu, prenosi Hina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije