PREMIJER LIGA BiH

Radnik slavio u gostima kod Metalleghea s 2:1

PREMIJER LIGA BiH
14.08.2016.
u 21:46

Radnik je danas prekinuo negativan rezultatski niz bez pobjede, važnim trijmfom nad Metrallegheom na stadionu Pirota u Travniu rezultatom 2:1., piše Scsport.ba

Na prvo uzbuđenje čekalo se 16 minuta. Obradović je izborio prostor i silovito šutirao, ali se na golu domaćina istakao Fejzić.

Potom se na drugoj strani ukazala prilika Bibiću koji je šutirao jako loše, da bi potom neprecizan bio i Popović.

Nekoliko minuta kasnije poništen je pogodak Nebojše Popovića zbog zaleđa, iako je stečen dojam da se napadač domaćina nalazio u dozvoljenoj poziciji.

Radnik je u samom finišu prvog dijela poveo. Demir Peco je centrirao, a vlastitu mrežu zatresao Toni Pezo.

Nastavak susreta bolje otvaraju domaći igrači, a kao plod takve igre uslijedio je izjednačujući pogodak. Lučić je u kaznenom prostoru nepropisno zaustavio Bibića, a arbitar Irfan Peljto pokazao na bijelu tOčku. Siguran izvođač bio je Sulejman Smajić.

Stopostotnu priliku potom je propustio Selimović kojemu je obranio Lučić nakon asistencije Popovića. Potom je atraktivno prijetio i Durak, ali je i to odbranio Lučić. Kazna je uslijedila u samom finišu kada je Demir Peo majstorski pogodio za pobjedu Radnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije