Zrinjski i pjesma

“Puno mi znači uspjeh Zrinjskog, zato sam mu posvetio pjesmu”

zrinjski
ilustracija
10.06.2017.
u 10:15

Puno je pozitivnih reakcija i komentara na društvenim mrežama i među simpatizerima HŠK Zrinjski ponijela pjesma autora prof. Ivana Vrljića. Pjesmu posvećenu HŠK Zrinjski naslovljena “Himna Zrinjskom” koju je napisao mostarski pjesnik, profesor filozofije i jedan od ponajboljih mladih aforističara u regiji brzo je naišla na plodno tlo.
Vrljić, koji je kao i većina Mostaraca veliki navijač Zrinjskog, tvrdi kako je pjesma nastala nekih dva mjeseca prije zadnje utakmice sa Slobodom, a sam je autor pjesme predosjećajući novi naslov prvaka napisao pjesmu koju uskoro želi uglazbiti. Autor je tajnovit glede samog uglazbljivanja i grupe koja će preuzeti taj dio posla. Inače, Vrljić posjeduje iskustvo pisanja navijačkih pjesama, autor je i jedne pjesme podrške hrvatskoj reprezentaciji nastale u vrijeme SP-a u Brazilu.
Inače, Vrljić je rođen 1989. god. u Mostaru. Osnovnu školu završio je u Cimu, a srednju školu - Gimnaziju u Mostaru. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu, smjer povijest umjetnosti i filozofija. Poezijom se počeo rano baviti, već od 11. godine. Ipak, izleti u navijačke vode, kako tvrdi, čine posebno zadovoljstvo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije