Hrvatska reprezentacija

Prvi trening kockastih bez trojice igrača, Mandžo trenirao odvojeno

Igor Kralj/Pixsell
02.10.2017.
u 21:38

Hrvatska reprezentacija je odradila prvi trening uoči posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Kockasti su u nepotpunom sastavu trenirali na pomoćnom maksimirskom igralištu Hitrec-Kacijan, piše Goal. 

Dolazak kapetana reprezentacije Luke Modrića očekuje se, a Ivan Perišić i Duje Ćaleta-Car reprezentaciji će se, u dogovoru s izbornikom, priključiti na večeri. Mario Mandžukić trenirao je odvojeno jer je u nedjelju navečer imao utakmicu s Juventusom.

Utakmica s Finskom igra se u petak na Rujevici, a reprezentacija će u utorak otputovati u Opatiju i već navečer prvi put trenirati na stadionu Rijeke.

Unatoč posljednjim ozljedama Dejana Lovrena i Nikole Kalinića, dobrog raspoloženja među reprezentativcima nije nedostajalo. I dok je napadač Milana definitivno otpao za obje utakmice, Lovren bi mogao biti spreman za gostovanje u Ukrajini koje je na rasporedu sljedeći ponedjeljak.

U skupini I Hrvatska je 16 bodova, a toliko ima drugoplasirani Island. Turska i Ukrajina zaostaju dva boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije