HŠK Zrinjski

Prvi cilj plemića je davanje maksimuma

BiH,28.02.2016.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski -Sarajevo Photo:Stojan Lasic
06.03.2016.
u 07:00

Momčad Zrinjskog ima nekoliko kombinacija u kojima može istrčati na utakmicu sa Širokim Brijegom. Ipak, u ovoj utakmici ne treba očekivati previše otvorenu igru jer je u njoj ulog puno veći od moguća tri boda

U taboru Zrinjskog ni jučer nije bilo promjena, raspoloženje je na visokoj razini i momčad spremno očekuje današnji nastup na Pecari (17 sati).

Kombinacije

Momčad Zrinjskog ima nekoliko kombinacija u kojima može istrčati na utakmicu sa Širokim Brijegom. Ipak, u ovoj utakmici ne treba očekivati previše otvorenu igru jer je u njoj ulog puno veći od moguća tri boda. Plemići bi utakmicu mogli početi u sastavu (4 - 3 - 3): Karačić - Čolić, Graovac, Laštro, Stojkić - Petrak, Tomić, Žeravica - Filipović, Todorović, Mešanović. Moguće su još neke promjene, kako u sastavu tako u formaciji, ali Zrinjski ne bi trebao previše odstupati od svog klasičnog pristupa igri.

Momčad ne može računati već neko vrijeme na ozlijeđenog Peku, dok su zbog kartona izvan kombinacija Blaić i Radulović. Blaića bi na desnom boku trebao zamijeniti Čolić koji je prvi susret čak gledao s tribina, a to najbolje govori o tomu kakva konkurencija vlada u momčadi plemića. Borba za mjesto u zapisniku među 18 nogometaša je prevelika, a za početnu postavu još i veća. Ostaje za vidjeti koga će stručni stožer odrediti za ovu utakmicu.

Dan prije utakmice nije bilo promjene raspoloženja u mostarskom taboru. U Zrinjskom svi s nestrpljenjem očekuju današnju utakmicu.

Nadaju se najboljem

Dan prije utakmice trener Zrinjskog Vinko Marinović je “na oko” bio miran.

- Sve je rečeno, nema se više tu što dodati. Idemo na Pecaru odigrati najbolje što možemo, a nakon toga se nadati najboljem. Dat ćemo sve od sebe, prvi cilj nam uopće treba biti davanje svog maksimum - kazao je kratko trener plemića.

Svlačionica Zrinjskog je upravo u takvom elementu. Nogometaši mostarske momčadi su jako motivirani. Neka posebna motivacija pred utakmicu sa Širokim, uostalom, i nije potrebna. Zajednička misao i nada svih u Zrinjskom je bučna potpora s tribina na Pecari. Tradicionalno, na tom gostovanju navijači i simpatizeri Zrinjskog masovno podržavaju svoju momčad. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?