pobijedili Bugarsku

Prva pobjeda Prosinečkog na klupi BiH

Reuters/Pixsell
23.03.2018.
u 20:14

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je reprezentaciju Bugarske s 1:0, u prijateljskoj utakmici koja se igrala u Razgradu. 

Jedini pogodak na ovoj utakmici postigao je Kenan Kodro u 20. minutu utakmice, a bila je to prva pobjeda izbornika Roberta Prosinečkog na klupi Bosne i Hercegovine.  

Početak utakmice nije donio većih uzbuđenja, a Bugarske bila je nešto konkretnija i agresivnija. 

Ipak, u 20. minutu BiH nakon prvog ozbiljnijeg napada dolazi do vodstva, a odličnu akciju realizirao je Kodro. 

U nastavku utakmice Bugari su imali dobre prilike za iznenađenje, međutim nisu bili precizni. 

BiH je mogla udvostučiti prednost u 41. minutu, kada je ponovno Kodro bio u prilici nakon odličnog protunapada, međutim njegov udarac odlazi pored gola. 

U drugom poluvremenu prilika za promjenu rezultata gotovo da nije bilo. Vrijedan spomena je udarac Miralema Pjanića u 53. minutu koji je ipak bio previsok i nije predstavljao problem za golmana Bugarske.

Nastavak utakmice donio je uglavnom igru na sredini terena, a poluvrijeme je obilježilo i veliki broj grešaka s obje strane.

Bugari su uspjeli kreirati nekoliko poluprilika, nastalih uglavnom nakon grešaka zadnje linije bh. tima, međutim nisu uspjevali ozbiljnije ugroziti Šehića.

Bugarski reprezentativac Martin Raynov u 87. minutu dobiva crveni karton, nakon što je rukom poslao loptu iza Šehićevih leđa. Sudac je vidio njegov nesportski potez i dodijelio mu drugi žuti karton.

Do kraja utakmice BiH nije uspjela iskoristiti igrača više na terenu, a Bugari nisu mogli učiniti nešto više, pa je utakmica završla minimalnom pobjedom BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije