Reprezentacija BiH

Prosinečki: Znam već sad sastav za Crnu Goru

26.05.2018.
u 08:44

Reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se ovih dana kako bi odradila nekoliko prijateljskih dvoboja i nastavila brusiti formu za ono što ih očekuje kasnije ove godine.

U ponedjeljak će izabranici Roberta Prosinečkog odmjeriti snage s Crnom Gorom u Zenici, a kao svojevrsna najava tog dvoboja poslužila je trening utakmica s Famosom u Hrasnici koju su, bez ikakvih problema, zmajevi dobili s visokih 8:0, piše Goal.

"Naše dvije momčadi dobile su po 45 minuta i svi momci su dobro odradili posao. Mislim da su gledatelji mogli uživati. Bitno je što smo odradili utakmicu prije Crne Gore i Južne Koreje. Moramo biti zadovoljni ovom provjerom, momci su odradili utakmicu onako kako smo htjeli, malo je bolje bilo u drugom poluvremenu", kaže Prosinečki.

U prvom dijelu BiH je stekla tri pogotka prednosti golovima Sarića, Duljevića i Višće, a u nastavku je još odjeknula petarda (Leto autogol, Bajić, Kodro, Zukanović, Zakarić).

"Manje-više znam sve dečke, tako da znam sastav za Crnu Goru. Šehić će braniti protiv Crne Gore i danas sam drugoj dvojici vratara dao šansu. Todorović je odigrao odličnu utakmicu, njega znam od ranije i bit će u konkurenciji za mjesto na desnom boku na kojem imamo problema", ističe Prosinečki.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidigal
00:03 27.05.2018.

Roberte sram te bilo ne kradi hrvatske igrace za bosnu!! Pravi Hrvati nikad nesmiju predstavljati islamsku drzavu¨¨¨..Za bosnu nek igraju samo muje

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?