Utakmica 2. pretkola Lige prvaka

Pronaći 11 najboljih koji će biti sposobni pobijediti favorita

10.07.2017.
u 11:00

Za dva dana prvak Premijer lige BiH, momčad Zrinjskog, ugostit će slovenski Maribor u sklopu prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka. Utakmica se igra na stadionu HŠK Zrinjski, u srijedu s početkom od 19 sati, pravdu će dijeliti njemački sudac Daniel Siebert, a asistrirat će mu njegovi sunarodnjaci Harm Osmers, Jan Seidel i Lasse Koslowski. Uzvratna utakmica igrat će se na stadionu Ljudski vrt u Mariboru, na programu je 7 dana kasnije, odnosno 19. srpnja u 20.15 sati.

Iskoristiti uočene slabosti

Mostarci se u okršaju sa slovenskim predstavnikom nadaju dobrom rezultatu, a da duel sa Mariborom ne shvataju tek kao izlet, govori i činjenica da su šef stručnog stožera Blaž Slišković i izvršni potpredsjednik Danko Šulenta u četvrtak uživo gledali prijateljski meč Maribora i Krasnodara u kojoj je prvak Slovenije poražen s 0:2. -Vidio sam stvari koje su me zanimale, a koje videosnimci koji su mi ranije bili dostupni nisu otkrivali. Putovanje u Sloveniju imalo je efekta, kazao je Slišković za Oslobođenje. Trener Zrinjskog nije želio mnogo govoriti o kvalitetama Maribora, odnosno o slabijim stranama.

- Dobro ćemo se pripremiti i nastojati iskoristiti uočene slabosti. Što se nas tiče, igrači su spremni za susret, motiv je primjetan, a na meni je da s asistentima pronađem 11 idealnih igrača koji će biti sposobni pobijediti favoriziranog protivnika, dodao je Slišković. Nogometaši Zrinjskog se uzdaju i u veliku podršku svojih navijača.

Izbjeći neželjene gužve

Prodaja ulaznica za meč u Mostaru vršit će se u ponedjeljak i utorak ispred klupskih prostorija od 10 do 14 sati, te od 17 do 19 sati, dok će se na dan utakmice od 10 sati prodavati isključivo na blagajni kod sjevernog ulaza. -Cijena ulaznice je 15 KM, a s obzirom na ograničen broj sjedećih mjesta, ulaz na stadion bit će dozvoljen isključivo gledateljima s ulaznicom, saopćeno je iz HŠK Zrinjski. -To je dodatni razlog zbog kojeg molimo navijače da ulaznice kupe na vrijeme, kao i da zbog neželjenih gužvi na ulazima dolazak na utakmicu planiraju ranije, dodali su iz redova bh. prvaka.

 

Milanič: Zrinjskog poštujemo, ali ga se ne bojimo

Trener Maribora Darko Milanič pred okršaj sa Zrinjskim nije htio davati bombastične najave.

-Zrinjski je izuzetno težak protivnik. S njim smo već igrali i nije nam neka nepoznanica.

Bit ćemo zadovoljni i sa neodlučenim rezultatom, koji bi bio dobra predhodnica za uzvratnu utakmicu u Mariboru. Nadamo se, da nas neće omesti poznata mostarska vrućina. našeg protivnika poštujemo, ali ga se ne bojimo. Jedno je sigurno, a to je da ćemo gledati zanimljiv susret između prvaka Bosne i Hercegovine i Slovenije. Ekipa Zrinjskog ima i svojih slabosti, koje ćemo poskušati izkoristiti, kazao je Milanič.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije