PUKLA LJUBAV?

Procurio tajni razgovor: Otkriveno što Rakitić zapravo misli o treneru!?

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
12.01.2017.
u 19:54

Britanski dnevnik The Sun tvrdi da postoji grupa 'Juventus' čiji su članovi Marko Pjaca, Dani Alves, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić, a hrvatski veznjak Barcelone navodno se u tom grupnom razgovoru povjerio kolegama da ima namjere ostati u Kataloniji samo ako klupu napusti trener Luis Enrique...

Podsjetimo, 28-godišnji hrvatski veznjak osvojio je u dvije prethodne sezone s Barcelonom sve što se moglo osvojiti, a kod Luisa Enriquea dugo je bio najkorišteniji nogometaš u momčadi. No, čini se da je odnos između trenera i igrača zahladio pa je Rakitić imao kraće razdoblje u prosincu kada ga njegov strateg nije htio koristiti, a isto se ponavlja i u siječnju, piše Tportal.hr.

Nakon što ga je Enrique potpuno izostavio iz momčadi u derbi utakmici protiv Villarreala prošlog vikenda pojavile su se glasine da će Rakitić napustiti Kataloniju ovog ljeta i nastaviti karijeru u Manchester Cityju. Sada britanski dnevnik The Sun donosi novu priču na istom tragu koja pokušava potvrditi želju Ivana da ode iz kluba.

Naime, navodno postoji grupa na aplikaciji Whatsupp pod imenom 'Juventus', a članovi su joj Marko Pjaca, Mario Mandžukić, Dani Alves i Ivan Rakitić i The Sun kaže da su u javnost procurili detalji razgovora koji se tamo vode.

Navodno trojica igrača Juventusa pokušavaju nagovoriti Rakitića da promijeni sredinu i preseli u Torino, na što im se ovaj požalio na trenera i najavio svoj odlazak ako Luis Enrique ostane na klupi i sljedeće sezone.

Teško je reći koliko je ova priča pouzdana, no jasno je da nešto trenutno škripi u odnosu trenera i Rakitića, što je nedavno potvrdio i španjolski El Mundo Deportivo, ali ovaj dnevnik naglašava da se hrvatski veznjak napornim radom na treningu ima namjere ponovo nametnuti svom strategu.

Kako god, puno toga upućuje da će Barcelona zaista smijeniti Luisa Enriquea na kraju sezone pa Rakitić zapravo nema razloga za brigu i može komotno već polako potpisivati novi ugovor...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?