Košarka: Igokea dočekuje Cedevitu

Prilika za prekid crnog niza

30.10.2016.
u 09:00

Seriju teških utakmica protiv vrlo kvalitetnih protivnika Igokea će završiti utakmicom protiv Cedevite. Nakon dva tijesna poraza od Budućnosti i Crvene zvezde, u prvaku Bosne i Hercegovine nadaju se da će uspjeti iznenaditi favorita koji se nalazi u teškoj situaciji.

Priključio se Radivojević

Igokea i Cedevita imaju skor od tri pobjede i isto toliko poraza. Hrvatski prvak je nakon poraza od Krke promijenio igrački kadar i uslijedili su otkazi. Još nije poznato hoće li Igokea nastupiti kompletna. Vuk Radivojević, koji je propustio tri utakmice zbog ozljede butnog mišića, priključio se ekipi i vjerojatno će biti u sastavu, dok Fortenberi ima problema s preponama i nakon liječničkoga pregleda bit će poznato kakvo je njegovo stanje. Aleksandrovački tim mora se vratiti nakon poraza na jednu loptu. - Trebalo je raditi na psihičkom planu jer su dva poraza teško pala mojim igračima. Znamo da su to kvalitetni rivali, ali posebno je teško kad izgubite na jednu loptu. Cedevita je u ligu ušla s visokim ambicijama, ništa manjim od Zvezde i Budućnosti, međutim, evidentno je da ne igraju na očekivanoj razini. Dva igrača poslali su u drugi tim i raskinuli ugovor s Hopsonom, ali oni su iznimno popunjeni na svim pozicijama. Kod mojih igrača postoji velika želja, žele pružiti jak otpor i pobijediti Cedevitu, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Prekid serije poraza

Košarkaš Blaž Mahkovic smatra da Igokea može prekinuti seriju poraza i iskoristiti stanje u kojem se Cedevita nalazi. - Bili smo blizu u dvije prethodne utakmice, ti susreti pokazali su kako se možemo ravnopravno nositi s kvalitetnijim ekipama.

Cedevita je u tom rangu, tako da moramo pružiti maksimum, prije svega, u obrani iz koje sve polazi. Znamo gdje su najjači, dobro smo se pripremili i vjerujem kako možemo do pobjede, rekao je Mahkovic. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije