NE PAZI ŠTO JEDE

Prepoznajete li ga? Bio je najbolji na svijetu, a pogledajte kako sad izgleda

Foto: GTRES
1/4
03.08.2022.
u 19:11

Ronaldo se odmara na Ibizi, a navijači diljem svijeta ostali su iznenađeni njegovom formom. Brazilac se poprilično udebljao otkako se ostavio nogometa.

Ronaldo (45), proslavljeni brazilski napadač i bivši najbolji nogometaš svijeta, snimljen je ovih dana na odmoru s 13 godina mlađom djevojkom Celinom Locks. Ronaldo se odmara na Ibizi, a navijači diljem svijeta ostali su iznenađeni njegovom formom.

Brazilac se poprilično udebljao otkako se ostavio nogometa. Čini se da Ronaldo, danas vlasnik španjolskog prvoligaša Valladolida, previše ne pazi što jede.

Foto: GTRES

Podsjetimo kako se nakon igranja u Cruzeiru Ronaldo otisnuo u Europu gdje je prvo nosio dres PSV Eindhovena, a potom je igrao za Barcelonu, Inter, madridski Real i Milan. Na kraju karijere je od 2009. do 2011. godine igrao za brazilski Corinthians.

U karijeri je odigrao 98 utakmica za brazilsku reprezentaciju. Postigao je 62 pogotka te ju je odveo do naslova svjetskog prvaka 2002. godine. Smatraju ga jednim od najboljih nogometaša u povijesti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije