Turbulencije u Kataloniji

Predsjednik Barcelone: Ako Messi javno kaže da ostaje, podnijet ću ostavku

27.08.2020.
u 16:42

Mediji u Španjolskoj izvijestili su ranije kako je Bertomeu spreman da ode u slučaju da Messi kaže kako će ostati u Barceloni, a čini se kako je sada stigla i službena potvrda ove informacije.

Podsjetimo, argentinski nogometaš prije dva dana poslao je burofax na adresu kluba u kojem je igrao 20 godina i poručio je da želi nastaviti karijeru u redovima neke druge ekipe.

Nakon ove Messijeve najave uslijedili su veliki protesti u Barceloni, a Bartomeua svi vide kao glavni razlog zbog kojeg Messi želi napustiti Kataloniju. Argentinac je nezadovoljan načinom na koji sadašnji predsjednik Barcelone vodi klub.

Katalonska TV3 danas je izvijestila kako je Josep Maria Bertomeu spreman napustiti klub, ali samo u slučaju da Messi javno kaže kako će ostati na Camp Nou stadiou. U međuvremenu, protesti navijača i dalje traju.

Mediji javljaju i kako je Messi odlučio da ide bez obzira na odluku Bartomeua, a ističu i kako Argentinac nije želio odgovoriti na telefonski pozitv trenutnog predsjednika Barcelone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?