PAUZIRA DVA MJESECA

Poznati nogometaš ozlijeđen u prometnoj nesreći

29.09.2017.
u 08:51

Po prvim vijestima koje stižu iz amsterdamske bolnice Argentinac je slomio rebro te će barem dva mjeseca biti izvan terena

Sergio Aguero je ozlijeđen u prometnoj nesreći u Amsterdamu, koja se dogodila u petak u ranim jutarnjim satima. Nogometaš Manchester Cityja s taksijem se vraćao s koncerta pjevača Malume kada se automobil velikom brzinom zabio u stup.

Po prvim vijestima koje stižu iz amsterdamske bolnice Argentinac je slomio dva rebra te će barem dva mjeseca biti izvan terena. Cityjev igrač sjedio je na suvozačevom mjestu i bio je vezan sigurnosnim pojasom.

Sergio Aguero i Maluma, kojeg od milja zovu kolumbijski Justin Timberlake, veliki su prijatelji, a to su pokazali  fotografijama na Instagramu. Nakon koncerta 29-godišnji Cityjev napadač krenuo je taksijem u amsterdamsku zračnu luku.

Ovo je veliki udarac za Cityjeva menadžera Pepa Guardiolu. Argentinac je za šest godina u Cityju zabio 128 pogodaka i drugi je najbolji strijelac u povijesti kluba. U novu sezonu ušao je u sjajnoj formi, zabio je sedam pogodak te je imao tri asistencije. Sergio Aguero bi mogao propustiti i dvije ključne utakmice Argentine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Perua i Ekvardora.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije