GOTOV TRANSFER

Poznati detalji: Evo kad Perišić odlazi u London

Ivan Perišić
29.05.2022.
u 12:41

Hrvatski napadač Ivan Perišić odlazi Spursima. Sljedeće dvije godine (s mogućnošću produžetka) igrat će za Tottenham, informacija je koja se čuje već danima.

Ugledni talijanski novinar, Fabrizio Romano, otišao je i korak dalje. Na svom Twitter profilu objavio je detalje oko transfera.

- Ivan Perišić će sljedeći tjedan biti u Londonu zajedno sa svojim agentima kako bi obavio liječničke pretrage i potpisao ugovor kao novi igrač Tottenhama. Perišić će se pridružiti Spursima na dvije godine, potvrđeno je - napisao je Romano, dodavši da će agenti odrediti točan datum liječničkog pregleda i putovanja. 

Perišić se tako nakon sedam godina u Interu oprašta od kluba s kojim je osvojio jedan Scudetto te Kup i Superkup ove sezone, u kojima je bio glavni faktor Intera. Podsjetimo, u finalu Kupa je ove sezone s dva pogotka u produžecima donio Interu 4:2 pobjedu nad Juventusom. 

Perišić odlazi u Tottenham kao slobodan igrač jer s Interom nije potpisao novi ugovor, a Spursi su nudili znatno bolje uvjete. Inter je jako dugo oklijevao s produženjem Perišićevog ugovora, čak i nekoliko mjeseci, što je vidno razočaralo 33-godišnjeg Omišanina. 

- Znam da se s važnim igračima ne čeka do posljednje minute. To biste trebali znati - rekao je Perišić o upravi kluba nakon spomenutog osvajanja kupa. 

Za Inter je Perišić ukupno upisao 254 nastupa postignuvši 55 pogodaka, uz 49 asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije