Premijer liga BiH

Posušje svladalo Leotar i napravilo važan korak u borbi za opstanak

HŠK Posušje
23.04.2023.
u 18:12

Nogometaši Posušja pobijedili su na stadionu Mokri Dolac u 27. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Leotara rezultatom 1:0 te su tako osvojili tri jako važne bodove u borbi za opstanak protiv direktnog rivala.

Domaći tim je u prvom poluvremenu imao veći posjed lopte te se većinom igralo na polovini Leotara, ali mreže su mirovale nakon prvih 45 minuta susreta.

Ipak, Leotar je imao najbolju priliku nakon šuta Handžića iz daljine u 30. minuti susreta. Golman domaćih je ipak uz pomoć stative spasio svoj tim, piše Klix.ba

Krenulo je Posušje dosta agresivnije na početku drugog poluvremena, a u 57. minuti dolaze do zasluženog vodstva nakon što je Milanović zatresao mrežu gostiju.

Leotar je pokušavao do kraja utakmice doći barem do izjednačenja, ali je obrana Posušja na čelu s golmanom Kukićem idržala sve nalete te je Posušje ostvarilo važnu pobjedu. Vrijedi istaknuti kako je Leotar susret završio s igračem manje nakon što je u 87. minuti drugi žuti karton zaradio Milović.

Posušje je današnjom pobjedom prestiglo Tuzla City te se trenutno nalazi na osmom mjestu, dok je Leotar ostao na pretposljednjoj 12. poziciji Premijer lige BiH. U narednom kolu Posušje gostuje upravo Tuzla Cityju, dok će Leotar u derbiju začelja dočekati Slobodu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije