NEMAJU POŠTOVANJA

Postupak Barce prema Rakitiću jako će razočarati hrvatskog nogometaša

Reuters/Pixsell
13.02.2019.
u 13:27

Rakitića sada traže mnogi klubovi poput Juventusa, PSG-a, Bayern Munchena, Chelsea, Inter, Manchester United, a cijena bi mogla biti oko 65 milijuna eura

Izgleda da se saga oko ostanka Ivana Rakitića bliži kraju. Tako barem tvrdi katalonski list Sport koji je na svojoj naslovnici objavi "STOP RAKITIĆ", a u tekstu spominju kako hrvatski veznjak neće dobiti priželjkivano produženje ugovora.  

Rakitić traži veću plaću, a klub mu je mjesecima obećavao da će to dobiti. Razlog tome je što je na ljeto odbio bogatu ponudu PSG-a, ali ga je trener Valverde uspio nagovoriti da ostane. Ipak, čini se kako je to samo bilo jednogodišnje odugovlačenje od strane katalonskog kluba. 

"Nogometaš koji je prošlog ljeta odbio bogatu ponudu iz Pariza želi novi i bolji ugovor, ali uprava kluba još nije započela pregovore s njim i njegovim agentom. Razočaranom Rakitiću su rekli da ne može dobiti bolji ugovor nakon posljednjih transfera i obnova ugovora s drugim igračima", piše Sport.

"Rakitić zna koliko ga klubova želi i krenut će u posljednji pritisak na predsjednika Barcelone da mu produži ugovor koji traje do 2021. godine. Ako Bartomeu to ne učini, Rakitić bi se mogao početi raspitivati što može dobiti od drugih klubova.", dodaju. 

Također, Barca bi mogla biti u gubitku od 25 milijuna eura jer je prošlo ljeto PSG nudio 90 milijuna eura koliko iznosi otkupna klauzula za hrvatskog reprezentativca. Rakitića sada traže mnogi klubovi poput Juventusa, PSG-a, Bayern Munchena, Chelsea, Inter, Manchester United, a cijena bi mogla biti oko 65 milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije