NOVI UDAR NA BENZEMU:

Poruka francuskog ministra sigurno mu se neće svidjeti

Benzema
14.03.2016.
u 18:07

Francuski ministar sporta Patrick Kanner usprotivio se mogućnosti da napadač Real Madrida Karim Benzema ponovno zaigra za francusku nogometnu reprezentaciju.

U petak je Žalbeni sud Versaillesa ukinuo Benzemi zabranu kontaktiranja s reprezentativnim suigračem Mathieuom Valbuenom. Podsjetimo, Realov nogometaš je pod sumnjom da je bio dio skupine koja je ucjenjivala Valbuenu kompromitirajućom snimkom seksualnog odnosa.

Deschamps ga želi u reprezentaciji

Francuski nogometni savez (FFF) je u prosincu suspendirao Benzemu zbog njegove umiješanosti u ovaj slučaj. No, dvojica reprezentativaca sada mog u slobodno komunicirati, pa u tom smislu više nema prepreka da Realova zvijezda ponovno zaigra za Tricolore. Izbornik Didier Deschamps je već javno izrazio želju za Benzeminim povratkom, međutim ministar sporta ima drugačije viđenje trenutne situacije.

“Kad potpišeš etički kodeks da bi bio član francuske reprezentacije, moraš ga poštovati. Mislim da se nisu ispunili uvjeti za povratak gospodina Benzeme. No, poštovat ću odluku izbornika i čelnika FFF-a”, istaknuo je Kanner u razgovoru za RTL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije