Euro 2016

Portugalski dječak zaustavio je suze Francuzu i ganuo svijet...

djecak
Foto: Youtube
1/4
11.07.2016.
u 09:55

Tisuće francuskih navijača u očaju i nevjerici gledalo je portugalsko slavlje nakon produžetaka na Stade de Franceu. Suze su zamijenile smijeh i euforiju podno Eiffelova tornja u fan zoni gdje su domaći navijači pripremali veliko slavlje.

Portugal je šokirao Francusku u finalu Europskog prvenstva.

Neki francuski navijači teško su primili taj poraz od Portugala. Kamere su uhvatile jednog od njih kako plače nakon utakmice u fan zoni. No sve se pretvorilo u jednu od najemotivnijih scena uhvaćenih kamerom u posljednje vrijeme.

Francuz je rukom prekrio lice i neutješno je plakao. Prišao mu je portugalski dječak i uhvatio ga je za ruku. Francuz se trgnuo, rukovao se s malenim i pokazao mu palac gore, a dječak ga je potapšao po ruci kako bi ga utješio.

Francuz ga je zagrlio i poljubio u tjeme. I kad se činilo da će svaki na svoju stranu, Francuz je još jedanput pogledao prema dječaku i slomio se, piše 24sata.hr.

Zagrlio ga je iz srca, a snimka je obišla svijet...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije