Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Sport

Porazi Gruda za 'zelenim stolom' od Klisa i Neuma

Natjecateljsko povjerenstvo Druge nogometne lige Jug dvije utakmice Gruda registriralo za njihove protivnike (3:0)
18. rujna 2015. u 06:15 0 komentara 106 prikaza
GrudeNeum
Foto: Martin Butigan/facebook

Na sjednici natjecateljskih tijela Druge nogometne lige Jug u utorak, 16. rujna, u Mostaru donesena je odluka o registraciji utakmice 4. kola odigrane 5. rujna 2015. godine u Grudama između NK Grude – FK Klis (3:1) službenim rezultatom (3:0, bb u korist Klisa).

U obrazloženju stoji kako je razlog ovakve odluke nepravilan nastup u momčadi Gruda igrača br. 11 Danijela Prekpaljaja.

Prema izvješću opunomoćenika utakmice i uvidom u zapisnik, igrač Danijel Prekpaljaj nije registriran ni ovjeren u Comet sustavu.

Povjerenik lige (Sead Jahić, op. a.) utvrdio je kako je klub napravio prekršaj po više članova pravilnika o nogometnim natjecanjima NS Federacije BiH, te smatra kako je izrečena kazna prikladna učinjenom prekršaju.

Imajući u vidu sve navedeno, odlučeno je kao u izreci ove odluke.

Protiv ove odluke može se podnijeti žalba na prvostupanjsku odluku povjerenika za natjecanje Prizivnom povjerenstvu NS Federacije BiH u roku od osam dana od prijama pismene odluke prvostupanjskog tijela, uz dokaz o uplaćenoj pristojbi, sukladno odluci NS FBiH. Istu odluku natjecateljsko tijelo Druge nogometne lige donijelo je i za utakmicu NK Neum – NK Grude (3:0 za Neum, bb), koja je na travnjaku završila 2:1 za Grude (Prekpaljaj dva pogotka za Grude, Ž. Sentić za Neum).

No, u izvješću opunomoćenika stoji da je susret završio pobjedom Neuma od 1:0!

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.