Skautiranje

Pomoćni trener Slobode Amir Spahić “snima” igru Mladosti i Širokog Brijega

Skautiranje
03.04.2016.
u 09:47

Nogometaši Slobode jučer su odigrali svoju prvenstvenu utakmicu s Veležom, a nekoliko dana prije toga pripremali su se u Međugorju za seriju ostalih utakmica u prvenstvu i Kupu BiH. S njima jučer nije bio Musemićeva pomoćnika Amira Spahića, koji je desetak dana boravio u Vogošći na seminaru za stjecanje EUFA pro-licencije.

U dogovoru s Musemićem, Spahić nije bio na utakmici u Vrapčićima, nego će već danas pratiti utakmicu u Doboj Kaknju između Mladosti i Širokog Brijega.

- Seminar u Vogošći je završen, licencija je tu, a naš šef stručnog stožera Husref Musemić odlučio je da, umjesto u Vrapčiće, odem u Doboj Kakanj, gdje se danas sastaju Mladost i Široki Brijeg. Te dvije momčadi su naši idući protivnici u prvenstvu, pa je dogovoreno da pratim taj susret i prikupim što je moguće više korisnih informacija o njima i prezentiram ih našem stručnom stožeru, izjavio je za Fenu član stručnog stožera Slobode Amir Spahić.

Nakon utakmice s Veležom, Sloboda u 24. kolu dočekuje na Tušnju Mladost, a sedam dana kasnije i Široki Brijeg. Između te dvije utakmice, Tuzlaci će na Grbavici odigrati prvu polufinalnu utakmicu sa Željezničarom. Sve u svemu, Slobodu očekuje sadržajan i težak raspored.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije