SERIE A

Pogledajte kako je Mandžukić briljirao u derbiju: Zabio dva gola!

Reuters/Pixsell
29.09.2018.
u 20:21

Mandžukić je prvi gol zabio na asistenciju Ronalda, a kod drugog nije imao težak zadatak pospremiti loptu u mrežu iz blizine

Nakon rimskog derbija, sedmo kolo Serie A donijelo je i derbi dvije vodeće momčadi lige u kojem je Juventus s 3:1 pobijedio Napoli. 

Gosti su poveli nakon sjajne akcije koju je nakon asistencije Callejona završio Mertens u 10. minuti. Na odgovor stare dame čekalo se do 26. minute kada je Ronaldo ubacio s lijeve strane, a u sredini je glavom u mrežu gostiju loptu pospremio Mario Mandžukić.

Juve je do preokreta stigao na početku nastavka u 49. minuti. Ronaldo je iz daljine pucao i pogodio vratnicu, a lopta se odbila točno pred Mandžukića koji nije imao težak zadatak za vodstvo 2:1. 

U 57. minuti gosti su ostali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Mario Rui koji je žestoko startao na Dybalu. S igračem više Juve je dominirao, a do trećeg gola stigli su u 76. minuti kada je nakon kornera pogodio Bonucci. Mario Mandžukić igrao je do 84. minute, dok Marko Rog nije dobio priliku za igru.

Video možete pogledati OVDJE i OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije