ABDELHAK NOURI

Podrška Ajajxovih navijača bolesnom igraču: Appie i otac se rasplakali

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.07.2017.
u 17:20

Tisuće Ajaxovih navijača dali su podršku Appieju i njegovoj obitelji. Već su pokrenuli niz akcija kako bi sakupili pomoć

Abdelhak Nouri (20) bio je velika Ajaxova nada. Igrač kopljanika  srušio se tijekom prijateljske utakmice Ajax - Werder, te mu je na terenu pružena prva pomoć. Helikopterom je prebačen u bolnicu u Innsbrucku gdje su ga liječnici stavili u induciranu komu. Nakon nekoliko dana se probudio.

Odmah se posumnjalo kako bi nesretni Nouri mogao imati oštećenje mozga što se kasnije potvrdilo pregledom. Ajaxov igrač je kolabirao zbog srčane aritmije, te mu je, bez obzira na brzu liječničku pomoć, zbog nedostatka kisika trajno oštećen mozak. Nažalost, Appiejeva karijera je završila.

Tisuće Ajaxovih navijača dali su podršku Appieju i njegovoj obitelji. Već su pokrenuli niz akcija kako bi sakupili pomoć. Ovog vikenda okupili su se ispred stana obitelji Nouri te skandiranjem i paljenjem bengalki pokazali kako su uz svog ljubimca.

Obitelj Nouri se iznenadila kada je pred svojim stanom naišla na brojne Ajaxove navijače te se njihov automobil jedva probijao kroz gužvu. Otac se podigao kroz krovni prozor automobila i pokušao je nešto reći, ali su ga preplavile emocije pa je zaplakao.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije