POVRATAK NA POSAO

Pobijedio srčani udar i doktore! Nakon samo dva mjeseca legenda se vratila na teren

01.07.2019.
u 17:30

Casillas je stvarna legenda španjolskog, ali i svjetskog nogometa. Vratar je u Realu proveo cijelu karijeru dok 2015. godine nije prešao u redove Porta. S madridskim klubom osvojio je tri naslova Lige prvaka i pet naslova španjolskog prvaka

Legenda španjolskog nogometa Iker Casillas prije točno dva mjeseca prevezen je u privatnu bolnicu u Portu nakon što je na treningu doživio srčani udar.  

Liječnici su tada rekli Ikeru kako se nalazi izvan životne opasnosti, ali da na nogomet može zaboraviti. Ipak, Casillas je svima dokazao da nisu u pravu i danas se pojavio na treningu Porta. Ponavljamo, samo dva mjeseca nakon srčanog udara.  
 

 

- Povratak na posao, prvi dan - napisao je Casillas.

  Casillas je stvarna legenda španjolskog, ali i svjetskog nogometa. Vratar je u Realu proveo cijelu karijeru dok 2015. godine nije prešao u redove Porta. S madridskim klubom osvojio je tri naslova Lige prvaka i pet naslova španjolskog prvaka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije