Liga za prvaka

Plemići uzeli samo bod u Krupi

29.04.2017.
u 19:13

Krupa i Zrinjski odigrali su utakmicu bez pobjednika (1:1) u susretu 6. kola Lige za prvaka. Dosta dobru utakmicu u prvom poluvremenu prilikom za goste je otvorio Tomić, ali je Kutić sjajno reagirao i obranio je njegov šut. Zrinjski je kontrolirao igru u prvom dijelu, a u 27. minuti su stigli i do vodstva, piše sportsport.ba. 

Prekrasan gol je postigao Tonći Kukoč za vodstvo od 1:0. Do kraja prvog dijela gosti su imali pokušaj i preko Jovića, koji odlazi preko gola, dok je Piriću na drugoj strani prijetio Marković. Ipak, na odmor se otišlo vodstvom gostiju od 1:0. Ipak, nakon sedam minuta igre u nastavku domaći su poravnali. Krenuli su jako agresivno ka golu Plemića i u 52. minuti pogotkom Elvira Koljića dolaze do poravnanja (1:1). Oba tima su lako mogla do pobjeda u ovom susretima. 

Domaći su imali zaista odlične kontre koje im na kraju nisu donijele novi gol, dok je Zrinjski preko Tomića i Bilbije mogao do gola, ali ih je loša realizacija koštala. Na kraju su Plemići osvojili samo bod u ovoj utakmici i to bi ih na kraju moglo koštati u borbi za naslov prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?