najvažnija utakmica

Plemići nemaju prostora za kalkulacije, protiv Krupe im je potrebna pobjeda

baka
Stojan Lasić
29.04.2017.
u 07:00

Zrinjski danas (17 sati) igra prvu najvažniju utakmicu u borbi za naslov prvaka. Plemićima će Krupa biti domaćin na travnjaku s plastičnom travom. Detalj je to na koji moraju obratiti pozornost sve momčadi koje igraju na tom terenu. Bez obzira na teren, Zrinjskom na ovom susretu igra samo pobjeda.

Pritisak

- Kao i pred svaku utakmicu, naš plan je ići na pobjedu. Naravno, respektiramo protivnika, ali u ovom trenutku naš cilj je iz Krupe se vratiti s 3 boda. Tako ćemo pripremiti igru. Jamak se oporavio, tu imamo jednu prednost u veznom redu i veći izbor igrača. Nažalost, Peko neće moći nastupiti, Stojkić je već neko vrijeme izvan stroja. Ipak, stoti put ponavljam, momčad koja istrči dat će svoj maksimum i ja vjerujem kako ćemo se iz Krupe vratiti zadovoljni, kazao je u najavi spomenute utakmice trener plemića Blaž Baka Slišković koji se brzo nadovezao kazavši kako je pritisak za njega i njegovu momčad uobičajena pojava:

- Pritisak je od trenutka kada sam preuzeo Zrinjski u cilju da obranimo naslov prvaka. Do sada to ide relativno po planu, naravno da nismo zadovoljni bodovnim učinkom jer ipak mislim kako smo u nekim utakmicama mogli bodovno puno više, da smo to zaslužili. Razmišljam od utakmice do utakmice, prvo da apsolviramo ovu utakmicu u Krupi pa ćemo razmišljati o sljedećoj, odnosno o Željezničaru, dodao je Baka.

Teško je pogoditi Bakinih početnih 11 za ovaj susret, ali mi ćemo nominirati postavu: Pirić, Barić, Jakovljević, Katanec, Lučić, Petrak, Tomić, Jamak, Bilbija, Jović i Mešanović.

Umjetna trava

Zrinjski ima pomoćni teren s umjetnom travom, u toj momčadi sigurno imaju dojam kako je igrati na takvoj podlozi koja praktično usporava loptu i igru.

- Znamo kako je teren na stadionu Krupe neugodan i težak. Podloga je kakva njima takva i nama te tu ne vidim neku prednost domaćina. Bit je da u susret uđemo kako smo planirali i ponovimo igru, želju koju smo pokazali u prvoj utakmici kada smo pobijedili 4:0. Ako to napravimo, ne vjerujem da će rezultat izostati, zaključio je Baka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije