Mamić

Pjaca je na odlasku iz Dinama

pjaca
07.05.2016.
u 10:50

Dinamo je u pretposljednjem kolu HNL-a lakoćom prošao kroz Koprivnicu, u uvertiri za finale Kupa koje sa Slaven Belupom u utorak igraju na Maksimiru. Dinamo je u prvenstvu, na krilima Marka Pjace, i s dva debitanta u momčadi (Šemperom na golu i Božićem i napadu) pobijedio 3:0, a trener Zoran Mamić nakon susreta dao je neke znakovite izjave.

Prije svega, nije bio zadovoljan nakon visoke pobjede.

"Kada trener nakon 3:0 kaže da ga boli glava to nije dobro. Možda je i paradoksalno, ali nisam zadovoljan kako smo igrali danas. Bez obzira na nove igrače, ljuti me nedostatak agresije i pristup. Boli me glava zbog toga. U glavama igrača je finale i pojedinci su mislili da će danas biti lako"

Mamić se potom osvrnuo na raspoloženog Marka Pjacu i najavio njegov odlazak iz kluba. Talijanski klubovi najozbiljniji su kupci.

"Pjaca je danas bio jedan od rijetkih koji je bio potpuno unutra. Za njega nije bilo izgubljene lopte. Njegov pristup je sjajan, logično je da te lopta nagradi"

Kapetansku vrpcu Mamić je jučer ipak dao Sigaliju.

"Stariji je, a očekujemo da Marko koji je u sjajnoj formi ode iz Dinama. Ništa nije dogovoreno, ali teško ćemo ga zadržati. Leo će ipak duže ostati s nama"

Naletilić bez komentara, Talijani tvrde: Ništa bez 15 milijuna eura 

Talijanski mediji sinoć su apostrofirali interes Juventusa koji Pjacu "neće moći dobiti bez 15 milijuna eura". Talijani, naime, podsjećaju da je Dinamo već odbijao ponude od desetak milijuna.

Menadžer Marka Pjace Marko Naletilić za Index je kazao da je transfer izgledniji nakon Eura, ali je moguć i prije. Nije želio dalje komentirati. 

Pjaca spreman za odlazak 

Pjaca je u razgovoru za Index prije nekoliko dana potvrdio da je spreman na odlazak. 

"Neću reći da sam se zasitio HNL-­a, ali već sam odigrao puno sezona u hrvatskom prvenstvu i spreman sam, ako se mene pita, na idući korak u karijeri, ali mnogo je čimbenika u igri

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije