Mostar

Petrak: S Drinom igrati kao da je derbi kola

zrinjski01_brs_bih_27112015
28.11.2015.
u 07:00

Susret Zrinjski - Drina igra se u 14 sati na stadionu pod Bijelim brijegom Nakon odrađene suspenzije zbog tri žuta kartona, na raspolaganju Marinoviću je i Stojkić, dok je zbog bolesti upitan nastup Zakarića

Zrinjski će, dva kola do kraja prvog dijela natjecanja u nogometnoj Premijer ligi BiH, na svom terenu, u 17. kolu ugostiti ekipu Drine iz Zvornika. Tjedan dana kasnije, u posljednjem kolu koje će se igrati ove kalendarske godine, plemići će na Piroti snage odmjeriti s Travnikom. Iz tabora Zrinjskoga ne kriju ambicije, a to je 6 bodova iz ove dvije utakmice.

Izvući maksimum

Pred ogled s Drinom, jučer je, kao što je običaj, u klupskim prostorijama održana konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović i nogometaš Oliver Petrak.

- Drina jest pretposljednja na ljestvici, ali ovu utakmicu sigurno moramo ozbiljno shvatiti. Prvi dio prvenstva približava se kraju, ostala su još dva kola i mi iz te dvije utakmice želimo izvući maksimum. Iako položaj na ljestvici to ne pokazuje, sigurno je da Drina ima nekoliko kvalitetnih igrača, činjenica da su u svakom susretu postigli pogodak dosta govori o toj ekipi. Nadam se da ćemo protiv njih dati svoj maksimum, da će igrači maksimalno ozbiljno shvatiti utakmicu, te da ćemo pobijediti i s tri nova boda čekati posljednje kolo, rekao je Vinko Marinović.

Kao da je derbi kola

Oliver Petrak istaknuo je, između ostalog, kako su utakmice koje su "na papiru" već dobivene najopasnije. - Jako nam je bitno pobijediti Drinu, u utrci smo za naslov. Ne znamo ni koliko će gledatelja doći podržati nas s obzirom da je hladno i puše jak vjetar, ali mi svejedno moramo pristupiti utakmici s Drinom kao da igramo derbi kola, trebali bismo što prije dati gol, da tako otvorimo utakmicu, a onda će sve doći na svoje, poručio je Petrak. Nakon odrađene suspenzije zbog tri žuta kartona, u konkurenciju za sastav vraća se Pero Stojkić, dok je zbog bolesti upitan nastup Gorana Zakarića. Utakmica Zrinjski - Drina igra se danas u 14 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije