judo

Petar Zadro počinje nastup na SP-u protiv Bjelorusa Minkoua

29.08.2017.
u 10:40

Bosanskohercegovački judaš Petar Zadro danas će se u ketegoriji -66 kilograma boriti s Bjelorusom Dzmitryjem Minkouom na Svjetskom prvenstvu koje se održava u mađarskoj prijestolnici Budimpešti. 

Osvajač srebrene medalje na EYOF-u u Utrechtu 2013. godine i pobjednik ogovodišnjeg Europskog kupa u Sarajevu, odmjerit će snage s bjeloruskim prvakom, koji se u omladinskim kategorijama okitio brojnim odličjima, prošle godine je osvojio bronze na prestižnim natjecanjima u Sofiji i Minsku, a ove godine bio je treći na grand slamu u Ekaterinburgu.

Ukoliko prođe prvu prepreku, Zadro će se boriti protiv pobjednika duela između Australijanca Nathana Katza i Filipinca Shugena Nakana. 

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu nastupit će s osam natjecatelja, koji će u snažnoj konkurenciji judaša s pet kontinenata i 125 zemalja svijeta pokušati doći do odličja. Zadro je jedini bh. natjecatelj koji nastupa danas, prenosi Fena.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije