“Ulica protiv ulice”

Pedeset najboljih igrača putuje na utakmicu Europske lige na Poljud

22.06.2017.
u 09:00

Danas kreće tradicionalni i originalni 12. turnir “Ulica protiv ulice”, jedinstveno natjecanje mladih nogometaša u nekoliko uzrasnih kategorija (limači – do deset godina, mlađi pioniri – dvanaest godina, pioniri do četrnaest godina, te kadeti do šesnaest godina).

Organizatori i idejni začetnici su braća Frano,Vlado i Andro Hrkać, poznati širokobriješki nogometaši koji su igrali za više klubova na domaćoj i inozemnoj sceni.

Turnir se igra na igralištu Dječjeg vrtića Trnoružica. Do ponedjeljka se već bilo prijavilo preko dvije stotine uličnih družina iz raznih mjesta u Hercegovini. Posebnosti ovoga specifičnog turnira ima puno, primjerice: sude poznati nogometaši (ranije Bubalo, Bazina, Šunjić, Pandža, Wagner, braća Hrkać...), naziv turnira “Ulica protiv ulice” je simboličan, pa za jednu prijavljenu momčad mogu igrati i igrači iz drugih ulica (ili gradova), čak i drugih država, a nerijetko u pojedinim momčadima igraju i djevojčice (neke ekipe su “čisto ženske”). Posebnost turnira je i što nema uplata kotizacije.

Nagrade su pehari i diplome, a ove godine pedesetak najboljih pojedinaca s čitavoga turnira (svi uzrasti) putuje na jednu Hajdukovu utakmicu u natjecanju Europske lige

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije