nekadašnji rukometaš

Patriku Paki Ćavaru uspješno operirano koljeno u Mostaru

14.08.2020.
u 18:40

Hrvatska i svjetska rukometna legenda Patrik Ćavar, koji je danas pasionirani teniski zaljubljenik, podvrgnut je operaciji koljena ovoga tjedna u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru, koju je uspješno izveo mostarski ortoped dr. sc. Marko Ostojić. Nakon samo dan vremena Ćavar je otpušten iz bolnice. Kako je objasnio dr. Ostojić, izvedena je artroskopija koljena, a Pako će uskoro ponovno biti na terenima. Ćavar je pak u izjavi za Večernji list imao samo riječi hvale za dr. Ostojića i SKB Mostar u kojem se odlučio za operativni zahvat.

- Sve pohvale dr. Marku Ostojiću i njegovu timu na vrhunski napravljenoj artroskopiji koljena. Ne samo da je operacija prošla u najboljem redu nego me ugodno iznenadila ljubaznost, stručnost, komunikacija i savjeti dr. Ostojića i osoblja. Hvala još jednom, - rekao je Ćavar.

Puno desetljeće ovaj rukometaš podrijetlom iz Metkovića bio je jedan od najboljih rukometaša te broj jedan lijevo krilo svijeta. Sa Zagrebom je u dva navrata bio prvak Europe, a sve to ponovio je s momčadi Barcelone u tri navrata. U sjajnoj reprezentativnoj ekipi hrvatskih kauboja osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996., srebro na Svjetskom prvenstvu na Islandu 1995. te broncu na Europskom prvenstvu u Portugalu 1994. Četiri puta igrao je za reprezentaciju svijeta. Danas se bavi tenisom kao trener te je komentator teniskih prijenosa na Sportklubu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije