VJEČITI DERBI

Partizan u derbiju svladao Crvenu zvezdu i preoteo joj vrh ljestvice Prve lige Srbije

A.K./PIXSELL
20.12.2023.
u 21:54

Golove za Partizan postigli su prvi musliman u povijesti izraelske reprezentacije, Bibras Natcho te Brazilac Matheus Saldanha, a poraz Zvezde ublažio je bivši igrač Gorice Cheriff N'Diaye

Partizan je u zaostalom derbiju devetog kola srpske Superlige na stadionu JNA rezultatom 2:1 pobijedio Crvenu zvezdu, susjede i najveće rivale i tako ih preskočio na prvom mjestu elitnog ranga srpskog nogometa.

Zvezdaši mogu biti vrlo nezadovoljni učinkom u ligi ove sezone, budući da nakon prijelaznog roka u kojem je potrošeno puno novca na transfere aktualni prvaci gledaju u leđa Partizanu.

Crno-bele je u vodstvo doveo kapetan, 35-godišnji Izraelac čerkeskog porijekla Bibras Natcho iz penala u 41. minuti. Uz iskusnog ofenzivnog veznjaka se veže jedan zanimljiv podatak.

ime, Natcho je prvi i jedini igrač muslimanske vjeroispovijesti koji je ikada zaigrao za izraelsku reprezentaciju. Inače je riječ o bivšem veznjaku CSKA Moskve.

 

Brazilski napadač Matheus Saldanha povisio je na 2:0 u 66. minuti, a poraz Zvezde ublažio je Cheriff N'Diaye deset minuta kasnije.

Senegalski nogometaš koji je nekoć igrao u Gorici ovog ljeta je stigao na Marakanu za četiri milijuna eura odštete iz turske Adane Demirspor.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije