zlatan ibrahimović

Ovo su poruke koje Bosanci, Srbi i Hrvati šalju Ibrahimoviću

Ibrahimović
31.07.2016.
u 15:47

Zlatan Ibrahimović jedan je od najpopularnijih nogometaša današnjice, a posebno ga vole i poštuju na prostoru Balkana. Njegovi roditelji rođeni su u bivšoj Jugoslaviji, a napadač je kroz karijeru s mnogo uspjeha nosio dres nacionalnog tima Švedske - zemlje u kojoj je rođen i u kojoj je odrastao, prenosi Avaz.ba

No, veza s ovim prostorima ostala je i održala se. Ibra rijetko dolazi u BiH ili Hrvatsku, ali ne smeta to ljudima da ga vole i cijene, jednako kao i one koji brane boje  reprezentacija.

Ibrahimović je aktivan i popularan na društvenim mrežama, a uvijek je zanimljivo pogledati kako milijuni ljudi širom planete komentiraju njegove objave, fotografije i reklamne kampanje, kakve mu poruke šalju...

Stoga smo vam pripremili nekoliko najinteresantnijih poruka koje su fanovi s ovih prostora poslali Zlatanu Ibrahimoviću, a koje se mogu pronaći u komentarima na objave na njegovom službenom Facebook profilu.

Svetozar: Zlatane, napiši nešto na balkanskim

Pavle: Radi, Zlatane, radi - valja ti postizati golove

Semir:  Poruka Zlatanu povodom njegove posljednje izjave u kojoj sebe naziva Bogom. To što te pušta poslije tvojih izjava ovakve vrste, a ovo nije prva, ne znači da je slijep i da te ne vidi. Nemoj se zavaravati! Ne dopusti da te pobijedi samoobmana, pa da pomisliš kako možeš raditi i govoriti šta hoćeš, a da ti poslije toga ponovo dolaze blagodati sa svih strana.

Zijah: Mašina!

Budimir: Kralju!

Miki: Kad utakmica počne, sudija pita ''Zlatane, je li može sad?''

Amir: Kad Zlatan hoda, on ustvari stoji u mjestu, svijet se okreće u pravcu njegovih nogu

Darko: Neka je bila rijeka, sad je Zlatan

Ivan: Zlatane, najbolji si

Bedra: Zlatan, čovjek velikog srca

Šaban: Haveru, moraš im reći da je tvoje ime previše seksi i da ga moraš izgovarati dvaput

Semir: I planine gledaju velikog Zlatana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije