Sarajevo

Otvoren prvi Fan shop rukometne reprezentacije BiH

Fan shop
06.11.2015.
u 19:35

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Sarajevu otvorila prvi službeni Fan shop u sarajevskom Konzum Family centru.

Svečanom otvorenju Fan shopa prisustvovali su predstavnici Rukometnog saveza BiH, Konzuma, te članovi stručnog tima i reprezentativci BiH.

Generalni tajnik Rukometnog saveza Smajo Karačić je rekao da se odlaskom reprezentacije na svjetsko prvenstvo i otvorenjem Fan shopa njegovi snovi konačno ostvaruju.

Izborik reprezentacije BiH Dragan Marković je naglasio kako je jako sretan što je reprezentacija pobjedom započela kvalifikacije za europsko prvenstvo te da ova reprezentacija zaslužuje imati svoj Fan shop. 

-Sretan sam što sam doživio ovaj trenutak. Ovo je ono čemu smo svi težili, a pobjeda protiv Slovačke dodatno je uveličala otvorenje Fan shopa. Ne bi bilo isto da nismo pobijedili. Jedva čekam nedjelju da vratimo reprezentaciji Litve, rekao je Marković.

Bh. rukometaši su se potpisali na veliki poster koji krasi Fan shop, a manifestaciju je zaključilo izvođenje penala koji je šutirao izvršni direktor Konzuma Adnan Šteta, sa branio golman reprezentacije BiH Benjamin Burić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?