MEDIJI GA VEĆ PROZIVAJU

Otkriveno koliku plaću traži Mario Mandžukić! Svi su ostali u šoku kad je rekao svotu

Reuters/Pixsell
06.07.2020.
u 20:06

Ruski mediji pišu da je Mandžukić u pregovorima s Lokomotivom iz Moskve gdje ga igra i kapetan ruske momčadi Vedran Ćorluka koji je također bivši vatreni.

Mario Mandžukić nakon neslavne avanture u Kataru po svemu sudeći će se vratiti u Europu.

Već se spominjala Italija, javila se i zagrebačka Lokomotiva koja je putem društvenih mreža uputila otvoreni poziv Mandži, a sada stižu vijesti kako bi Super Mario mogao na mjesto gdje je uživao u jednom od najvećih trenutaka karijere, 2018. godine. 

Naime, tamošnji mediji pišu da je Mandžukić u pregovorima s Lokomotivom iz Moskve gdje ga igra i kapetan ruske momčadi Vedran Ćorluka koji je također bivši vatreni.

Ruski Sport24 navodi da su pregovori već krenuli i da 34-godišnji Mandžukić od moskovskog kluba traži dvogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao četiri milijuna godišnje, odnosno osam milijuna ukupno.

Tamošnji mediji smatraju da Mandžukić traži previše novca. Rusko izdanje Eurosporta tako u pomalo podcjenjivačkom tekstu navodi da je problem u financijskom apetitu Hrvata za kojeg podsjećaju da ima 34 godine i da se nije proslavio svojim nastupima u katarskom Al-Duhailu.

A ovu je temu prokomentirao i nogometni menadžer Aljaksandr Manjakov.

- Dvije godine ugovora s plaćom od četiri milijuna eura je luksuz za rusko prvenstvu. Mandžukić je majstor, ali je sada nerazumno plaćanje tolikog novca. Proračuni ruskih klubova, čak i onih najboljih, godinama se smanjuju. Mandžukić s takvom plaćom i rusko prvenstvo su nespojivi - poručio je Manjakov.

Ruski mediji donose i izjavu Mandžukićeva menadžera Ivana Cvjetkovića.

- Ima li Mandžukić ponudu iz Rusije? Mario je tek postao slobodan igrač. Želimo izbjeći nagađanja o njegovoj budućnosti, tako da nisam spreman to komentirati. Mogu samo reći da će Mario definitivno nastaviti igrati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije