CADENA SER

Otkrivene su senzacionalne vijesti za Luku Modrića. Ovo će oduševiti Hrvatsku i izbornika Dalića

Luka Modrić
Isabel Infantes/REUTERS
21.02.2024.
u 17:22

Španjolski mediji jučer su otkrili da je trener Carlo Ancelotti ponudio Modriću da iduće sezone bude član njegovog stručnog stožera u kraljevskom klubu.

Hrvatski kapetan Luka Modrić još uvijek nije objavio kakva će biti njegova nogometna budućnost. U madridskom Realu nema minutažu kakvu očekuje pa se stoga sve češće piše o tome da će napustiti Santiago Bernabeu nakon što mu istekne ugovor na kraju tekuće sezone. 

Španjolski mediji jučer su otkrili da je trener Carlo Ancelotti ponudio Modriću da iduće sezone bude član njegovog stručnog stožera u kraljevskom klubu. Kasnije tijekom dana dodali su kako je Modrić odbio prijedlog jer i dalje želi igrati profesionalni nogomet te ne želi ostati u Realu na temelju starih zasluga. 

- Modrić se zahvalio na ponudi jer je shvaća kao trenerovu poruku da više nije na razini potrebnoj za igranje u Realu. Luka će nastaviti igrati, ali ako ne dođe do radikalnog i teško mogućeg zaokreta, daleko od Bernabeua. Umirovljenje na ljeto mu nije opcija ni pod razno -  izvještava španjolski Relevo. 

Novinar Javier Herraez u poznatoj radijskoj emisiji Carrusel Deportivo na slušanoj stanici Cadena SER objavio je vijesti koje će sigurno razveseliti sve hrvatske navijače.

- Modrić se ne želi priključiti Ancelottijevom stožeru jer želi i dalje igrati. Intrigira ga igranje na idućem Svjetskom prvenstvu!

Mundijal se inače igra u ljeto 2026. u SAD-u, Meksiku i Kanadi. Modrić će tada biti udaljen tri mjeseca od 41. rođendana. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TG
Tgar
10:45 23.02.2024.

Svi mi u Hrvatskoj jako volimo Luku.,ali slobodnomožete smanjit ponavljajuće informacije o njemu i nastavku karijere

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije